power by

power by

Tuesday, February 7, 2012

WTF!!! Budak Sekolah Dan Sex....Doe!!!!

perhhh wa buat lu orang rasa teruja ckit pasal tajuk nieh..."Budak Sekolah Dan Sex" yes itu realiti dunia zaman sekarang....


budak sekolah pergi sekolah belajar,balik sekolah....ehem2 truz..perhh puihhh!!!




sebenar nya tak ramai yang buat kerja macam nieh,just o.5 dari 100% jerrr,but bak kata pepatah "kerana nila setitik rosak susu sebelanga" (wa sastera beb hahahaha)

yang wa hairan dah lerr wat benda terkutuk tu,leh rakam2 lagi...last2 tersebar kat internet.....so siapa yang malu???? lu pikir la sendiri!!!!


bila di tegur awek2 nie,pa yang diorang cakap, "dosa wa buat,wa tanggung sendiri la,lu apa kisah" mybe betul juga pa mereka cakap,betul2 tp betul tengkorak mereka...
senang la jika mereka ajer yang tanggung dosa,oleh kerana dosa mereka nie lah yang menarik...adik,abang,kakak,ibu,ayah dan orang sekeliling masuk neraka bersama-sama..


perhh leh jadi imam muda wa nie huhu,tapi serius doe...kenapa remaja sekarang tertalu arif pasal sex???? lu orang tolong jawab......


nie antara hasil terbitan budak2 sekolah zaman sekarang...(kalah direktor movie sekarang hahaha)











perhhh macam2 ada hahahahaha puihhh!!! salah sapa nieh??? salah wa ka??? wa malas nak kasi photo advance2 yang boleh kasi hidung berdarah,nieh pun cukup,tak pasal2 wa juga yang dapat saham dosa nanti hahahaha k lah,lu orang pikir la camne nak satle kes nie...otak wa dah krem nieh!!!!!

link 3gp terbaek!!! 2012





p/s kompom nyesal click link tu hahahaha so tq bro!!!

No comments:

Post a Comment