power by

power by

Sunday, January 1, 2012

Perhh Photo Hantu Yang Macam Fail Ajer...Doe!!!

hantu...sejenis mahluk yang misteri kepada kita......
korang mesti selalu dengar crita hantu kan,lebih2 lagi orang2 tua...
sebab tu saya kecik2 dulu penakut..macam2 hantu yang mereka cerita, antara hantu
yang framous kat tempat saya dulu,MANUSIA KEPALA ANJING(macam serigala jadian dah hehe) HANTU TEMPOYAK(hantu nie pelik skit,dia cuma jual tempoyak di malam hari,siap pakai helmet lagi hahaha)HANTU PURDAH(pakai purdah nie,macam alim jerr hehe) nie antara photo hantu kat google yang macam FAIL siot!!!

*macam fail jerrr,tp bila tengok lama2 macam real plak...seram doe hehe

*macam fail ajerr...seram bila zoom pix nie,try la zoom time malam hahaha

*perrhh respek wa org take pix nie,nie nama face to face,walaupun jauh hahaha fail2....

*macam real doe...sebab blakang tu kosong mana ada tempat berdiri tol tak?? jadi real lah photo nie hehe...

*perhh bengong mana la bikin ni,badan siap ada lubang2 lagi..xsiap edit nie hahaha fail2.....

*perhh siap ada asap2 lagi nie hahaha fail2

*macam real nie,siap terapung lagi....erk!!!

*mungkin budak nie,macam biasa lerr mata bila kena flash malam2....

*aiyaa macam mana kak limah bleh sesat kat blog wa nie huhuhu

hahaha macam mana???
k2 wa crita skit story gua taun 2009 dulu k.....

sapa pernah lihat villa kosong di masja (orang serawak area kuching jerr tahu tempat nie)memang keras tempat tu,macam2 crita wa dengar.....
crita nya begini,time tu wa masih study lagi kat polyteknik kuching, wa and kawan gua sewa rumah lerr....malam tu memang boring gila,tah macam mana kawan wa beri idea pergi siasat rumah tu.. ala2 seekers doe hehe

kami pergi 8 orang guna sebah keata 2 buah motosikal,2 orang nie memang ada ilmu yang di turun keluarga,selamat sikit beb....

sampai jerr villa tu,sebelum masuk kawan wa dah bagi air,untuk semua cuci muka (air nie untuk elak nampak benda tu)

1 langkah pertama melintasi pintu gate,perhh kami dah di hidang kan dengan bau wangi terkedu juga wa beb...tapi semua kami diam jerr

kami terus la ambil pix sebanyak mungkin...dekat 15 minit,kami dekat sana,tiba2 kawan wa seorang nie duduk mencangkung dan diam jerrr....

kecoh betul kami di buat nya,perhh rupa2 kawan wa tu kena rasuk,kami trus heret dia ke kereta,tapi dia melawan,dia cakap dia nak tinggal kat villa tu....

tengah kecoh2 tarik budak tu pergi kereta,kawan wa sorang yang bagi air untuk cuci muka tu pulak berlari ke belakang villa tu,dan kawan wa sorang lagi ikut dia,dia cakap dengar bunyi kawan wa bergaduh kat blakang villa tu....wa langsung x dengar apa2 time tu.....

bila semua dah kumpul,kami pecut balik ke rumah sewa,nasib kawan wa ada ilmu skit..
dia tolong ubatkan budak tu,tapi kawan wa cakap,kami mesti pergi balik ke villa tu
untuk hanta mahluk nie balik,sebab mahluk nie ikut sampai rumah...
terpaksa lah kami pergi ke villa tu hantar mahluk tu.....

selepas selesai semua nya dalam jam 3am,tengah kami semua rilex...tiba2 kawan wa yang kena rasuk nie panggil wa,tapi dia dah okey lah,cuma badan jerr masih lemah...
kawan wa cakap yang benda tu masih ikut lagi kami,walaupun dah di hantar....
2 mahluk tu,ada dekat pokok pisang,and atas tiang elektrik luar rumah...perhh juak
juga wa dengar dia cakap macam tu,tp syukurlah semua nya okey sampai pagi.....

tp sebelum kawan wa kena rasuk kat villa tu...benda tu dah warning kat kawan wa yang ada ilmu nie,benda tu suruh kami balik,jangan kacau tempat dia,jika xbalik,dia akan kacau slh seorang dari kami,tapi kawan wa tu cabar balik benda tu,kalau berani kacau lah...sebab tu bila kawan wa kena rasuk dia terus belari ke belakang villa tu,sebab dia nak hentam mahluk tu..perhh berani siot budak nie,tp xpa kawan wa nie ada ilmu yang di turun dari keturunan,dan ada mahluk yang jaga dalam badan dia....

perhh leh jadi novel nie hehe sekian sahaja sebab tangan wa dah kebas nie (taip2)
tq for read...comment2 lah k ;D

2 comments: