power by

power by

Friday, January 6, 2012

Koleksi Mahluk Aneh Di Dunia....Doe!!!

betul ke mahluk2 aneh ini wujud???

dunia kita sungguh luas,banyak lagi tempat yang manusia x pernah terokai.... xmustahil wujud nya mahluk2 aneh nie,semua nya kuasa TUHAN...tiada yang mustahil ba....

berdiri nya saya di sini hahaha (macam pidato dah nie) wakil budak2 nerd,dengan bangga nya mempersembah kan,hasil kerja akhir tahun kami yang bertajuk "Collection of creatures in the World" perh wa speking doe hahahaha atau dalam bahasa FRENCH nya "Collecte des créatures dans le monde"

*perh mahluk aneh nie paling sadis wa pernah lihat hahahaha

hahaha joke jer doe!!!....nie yang serius siot punya....layan~

Ular Berkepala Manusia di Tulungagung, Jawa Timur


cacing laut


*uknown name



*uknown name











so aneh or x aneh lu orang pikir la sendiri hahahaha

k2 macam biasa wa kasi 1 more mahluk paling aneh yang ter TOP!!! wa rasa......

jeng...

jeng...


jeng..........



*perh hilang selera makan ajer hahahaha nie la mahluk paling aneh wa rasa,sebab dunia nie banyak jamban bro,lagi situ tempat lu mau buang ka??? mybe dia nak kasi baja kot hahahaha

sumber??? lu google je hahaha

No comments:

Post a Comment